- Din støtte til en mindeværdig afsked

Skov Madsen Bedemandsforretning vejleder dig med alt vedrørende begravelse i Esbjerg og omegn. Skal det være en kirkelig- eller borgerlig begravelse i Esbjerg, kan vi vejlede i begge dele.

Vi strækker os over Hjerting, Grimstrup, Vester Nebel, Hostrup, Vilslev, Tjæreborg, Sneum, St. Darum, Nr. Nebel, Alslev, Bryndum, Skads, Andrup, Tarp, Guldager, og Guldager Stationsby. Vi er medlemmer af Danske Bedemænd. Alle vores bedemænd er eksaminerede bedemænd og har en stor erfaring indenfor begravelser i Esbjerg og omegn. Vi kender alt til de praktiske forhold ved dødsfald, som er en svær tid for de pårørende.

Vi samarbejder med alle kirker i vores område herunder bl.a.: 

  • Bryndum kirke
  • Grundtvigskirken
  • Hjerting kirke
  • Jerne kirke
  • Kvaglund kirke
  • Sædden kirke
  • Treenighedskirken
  • Vor Frelsers kirke
  • Tjæreborg kirke
  • Zions kirke


 Vi har også en stor viden indenfor andre trossamfund hvor der er andre begravelsesritualer, f.eks. Jehovas Vidner, Katolikker eller Buddhisme. Vi kan rådgive om kommunale begravelser i Esbjerg. Vi er behjælpelige med at få et samlet økonomisk overblik over begravelsesudgifterne. Ud fra vores viden inden for Esbjerg omegns kirker og kirkegårde kan vi være behjælpelige med at udvælge gravstedet. Vi er behjælpelige med at planlægge højtideligheden med præster og kirkegårds personale. Samt de kommunale kirkegårde eller kapeller (Gormgades kapel, Novrup kapel eller Fovrfeld/Gravlundes kapel) Vi hjælper med bestilling af annonce, blomster, mindesamvær og gravsten hos stenhugger. Vi sørger for blomsterkørsel, hvis det er en af kirkerne i Esbjerg, hvor der ikke er tilknyttet en kirkegård eller blomsterne skal ud på en af de kommunale kirkegårde i Esbjerg.

Din lokale bedemand oplyser dig om priser på alle ydelser, der kan indgå i begravelsen. Ønsker man en billig begravelse skal man være opmærksom på, at der er mange faktorer der spiller ind. Det vejleder vi gerne med at få et økonomisk overblik over. I forbindelsen med planlægningen af begravelsen, kan samtalen foregå hjemme hos de pårørende eller på en af vores lokale kontorer i Esbjerg - Sædding. Begravelseshjælp søges ved Udbetaling Danmark over Borger.dk, vi kan også være behjælpelig med at søge begravelseshjælpen, hvis man er berettiget til dette.

Elysium er en begravelsesopsparing som kan være en hjælp til dem som gerne vil have styr på, at der er økonomi til begravelsen. Mange har den indstilling, at de ikke vil ligge børnene til last ved deres bortgang og derfor laver en opsparing til deres egen begravelse. Skov Madsen bedemandsforretning i Esbjerg, er gerne behjælpelig med vejledning til oprettelse af en begravelsesopsparing. samtidig vil det være naturligt at udfylde Min Sidste Vilje, som udleveres gratis ved henvendelse på vores kontor i Esbjerg.

Min sidste vilje

Dokumentet "Min sidste Vilje" gør det nemmere for dine pårørende at kende dine ønsker i den svære tid.
Se video

Bedemandens ydelser

På linket nedenfor finder du en oversigt over bedemandens ydelser.
Se video

Certificering

Her forklares hvorfor man er ISO-certificeret

Se video

Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 70 224 234

Eller skriv til os på e-mail:
faelles@skovmadsen.dk