- Din støtte til en mindeværdig afsked

Skov Madsen Bedemandsforretning kan vejlede dig med alle aspekter vedrørende bisættelser i Esbjerg

Vi strækker os over et område fra Hjerting, Grimstrup, Vester Nebel, Hostrup, Vilslev, Tjæreborg, Sneum, St. Darum, Nr. Nebel, Alslev, Bryndum, Skads, Andrup, Tarp, Guldager, og Guldager Stationsby. Vi er medlemmer af Danske Bedemænd. Vores Eksaminerede bedemænd har en stor erfaring indenfor bisættelser i Esbjerg og omegn, vi kender alt til de praktiske forhold ved dødsfald. Vi samarbejder med alle kirke i vores område, herunder bl.a. Bryndum kirke, Grundtvigskirken, Hjerting kirke, Jerne kirke, Kvaglund kirke, Sædden kirke, Treenighedskirken, Vor Frelsers kirke, Tjæreborg kirke og Zions kirke.

Skal det være en kirkelig eller borgerlig bisættelse i Esbjerg, kan vi vejlede i begge dele. Vi kan rådgive om kommunale bisættelser i Esbjerg. Vi har også en stor erfaring indenfor andre trossamfund hvor der er andre begravelsesritualer, f.eks. Jehovas Vidner, Katolikker og Buddhisme.

Vi kan hjælpe med at finde den rette kiste og urne og give jer et samlet økonomisk overblik. Ud fra vores viden inden for kirker og kirkegårde i Esbjerg og omegn kan vi være behjælpelige med at udvælge gravstedet. Vi er behjælpelige med at planlægge højtideligheden med præster og kirkegårds personale. Samt de kommunale kirkegårde eller kapeller (Gormgades kapel, Novrup kapel eller Fovrfeld/Gravlundes kapel) Vi hjælper med bestilling af annonce, blomster, mindesamvær og gravsten hos stenhugger. Vi sørger for blomsterkørsel, hvis det er en af kirkerne i Esbjerg, hvor der ikke er en kirkegård tilknyttet eller skal ud på en af de kommunale kirkegårde i Esbjerg.

Ønsker afdøde at asken skal spredes over havet, kan vi hjælpe med at arrangere det nødvendige, med skib der sejler ud og spreder asken over åbent hav, for eksempel imellem Esbjerg og Fanø.

Ønsker man en billig bisættelse skal man være opmærksom på at der er mange faktorer der spiller ind. Det vejleder vi gerne med at få et økonomisk overblik over. I forbindelsen med planlægningen af bisættelsen, kan samtalen foregå hjemme hos jer eller på vores lokale kontor i Esbjerg/Sædding. Begravelseshjælp er noget vi hjælper med at ansøge om ved Esbjerg kommune, hvis man er berettiget hertil.

 

Min sidste vilje

Dokumentet "Min sidste Vilje" gør det nemmere for dine pårørende at kende dine ønsker i den svære tid.
Se video

Bedemandens ydelser

På linket nedenfor finder du en oversigt over bedemandens ydelser.
Se video

Certificering

Her forklares hvorfor man er ISO-certificeret

Se video

Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 70 224 234

Eller skriv til os på e-mail:
faelles@skovmadsen.dk