- Din støtte til en mindeværdig afsked

Når et dødsfald indtræffer, er der mange ting at tage stilling til for de pårørende.

Vi ved, at mange synes, at det midt i sorgen kan virke uoverskueligt. Derfor vælger mange også at få en bedemand til hjælpe med det praktiske i forbindelse med dødsfaldet.

Vi har mange års erfaring med dødsfald i Varde, og vores kendskab til området gør, at vi altid kan hjælpe familien og de pårørende med deres ønsker i forbindelse med afskeden. I forbindelse med planlægningen af begravelsen eller bisættelsen har vi altid en samtale med familien enten i hjemmet eller i vores forretning. Med udgangspunkt i samtalen håndterer vi de praktiske dokumenter og arrangerer begravelsen eller bisættelsen med udgangspunkt i familiens ønsker.

Vi har erfaring med både kirkelige og borgerlige begravelser. Samtidig har vi viden inden for andre trossamfunds begravelsesritualer. Vi kan derfor være behjælpelige i forbindelse med dødsfald i stort set alle situationer.

Kontakt Skov Madsen Bedemandsforretning i Varde på telefon: 75 22 57 00 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Vi kan kontaktes alle ugens dage, hele døgnet rundt.

Min sidste vilje

Dokumentet "Min sidste Vilje" gør det nemmere for dine pårørende at kende dine ønsker i den svære tid.
Se video

Bedemandens ydelser

På linket nedenfor finder du en oversigt over bedemandens ydelser.
Se video

Certificering

Her forklares hvorfor man er ISO-certificeret

Se video

Vi kan kontaktes døgnet rundt på tlf. 70 224 234

Eller skriv til os på e-mail:
faelles@skovmadsen.dk